Naslov: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Sre Dec 01, 2010 1:28 am
I built my house beside the wood So I could hear you singing And it was sweet and it was good And love was all beginning Fare thee well my nightingale 'Twas long ago I found you Now all your songs of beauty fail The forest closes 'round you The sun goes down behind a veil 'Tis now that you would call me So rest in peace my nightingale Beneath your branch of holly Fare thee well my nightingale I lived but to be near you Tho' you are singing somewhere still I can no longer hear you.
(Leonard Cohen)
...za laku noc, ostavite pesmu onima koji ce je razumeti, a negde su i dragi su vam
Angerona
Broj poruka : 149 Godina : 53 Datum upisa : 07.01.2009
Naslov: Re: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Čet Dec 02, 2010 2:06 am
Ma gde da si noćas, dodirni svojim prisustvom moje misli, oseti neizmernu zahvalnost za svaki osmeh kojim si osvetlio moje detinjstvo. Prijatelju moj, do nekog novog susreta.
lubinovich Admin
Broj poruka : 283 Datum upisa : 28.03.2007
Naslov: Re: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Čet Dec 16, 2010 3:17 am
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja molio sam da se napune moja mora i rijeke U njima jos jednom da osjetim novu ljubav da tece.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu.
Ostao sam sasvim sam da lezim na suncu Ja zvao sam te da dodes iz snova i pruzis mi ruku Ja znao sam da ces doci, doci i donijeti kisu Ja cekao sam kao suha zemlja kad ceka svoju vodu.
I pjevam Budi moja voda, ja sam sada vatra Izgorjecu. I kazem Prolij se po meni, budi sve sto zelim Ja zivjecu.
(Urban)
Mnogostruka Igramul
Broj poruka : 321 Datum upisa : 21.04.2010
Naslov: Re: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Čet Dec 23, 2010 5:35 pm
Uspavanka za školjku
Spavaj U kolevci od peska spavaj Pod strašnim svetom vode spavaj U algama u spirali mahovine spavaj Spavaj na uzglavlju belutka što sam ga hitnuo
Spavaj snom belim od kamenja i zvuka Bez žute pesme sunca spavaj Potonulo zrno tišine spavaj Noć je spavaj spavaj uspavanku uspavaj
Dan je Spavaj Ja sam Spa vaj
Lucija
Broj poruka : 317 Datum upisa : 31.03.2019
Naslov: Re: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Ned Apr 14, 2019 6:49 pm
Lucija
Broj poruka : 317 Datum upisa : 31.03.2019
Naslov: Re: Laku noc, pospani vetre i divlja ruzo Ned Apr 14, 2019 6:50 pm