Otvoreni Grad grad, zemlja, nebo, ljudi |
|
| Autor | Poruka |
---|
*F-E-N-I-K-S*
Broj poruka : 117 Godina : 63 Datum upisa : 05.05.2007
| Naslov: Ja i ON Ned Maj 06, 2007 2:08 pm | |
| I kad svi odu napuštajući svoja mesta u srcima voljenih, ti ostaješ, Gospodine.
I kad pustoš zameni radost u predvečerje nada, ti ostaješ, Gospodine.
I kad se svet promeni, a prijatelji iščeznu na svome putu, ti ostaješ, Gospodine.
I kad na obzorju za sva očekivanja čista praznina blista, ti ostaješ, Gospodine.
|
| | | *F-E-N-I-K-S*
| Naslov: Re: Ja i ON Ned Maj 06, 2007 2:24 pm | |
| Ostali smo samo ti i ja,i nas ‘mali-veliki’ mikrokosmos...U njemu nemaju znacenja reci ‘daleko’ i ‘blizu’,’prostor i ‘vreme’,’danas’ i ‘juče’,’Ti’ i ‘ja...jer,sve to je jedno onima koji ostaju zajedno.
|
| | | *F-E-N-I-K-S*
| Naslov: Re: Ja i ON Uto Maj 08, 2007 12:42 pm | |
| Ako još nosiš barem iskru u sebi Znači li to da i vatre ponekad gore I ako sada bih opet došao k tebi Dal' zvijezde bi opet potonule u more
Ako postojim još u snovima tvojim Dal' tamo sam junak ili tek smetnja Jer od svega toga se najviše bojim Da kad mene se sjetiš ti nisi sretna
Ako zadrhtiš ikad kad nas se sjetiš Dal' to je zbog strasti ili hladnoće Dal' žudnja te tada tjera da poletiš Ili želiš se skriti u carstvo samoće
Ako ipak, nakon svega, bar malo me voliš Dal' to ti je teret koji ne želiš Dal' osjećaj to je protiv kojeg se boriš Ili se ponekad i toj toplini veseliš
Ako poželiš nekad da kraj tebe budem Dal' zbog toga mrziš sebe il' mene I dal' ponekad ti ko lopov u misli uđem Baš kad pomisliš da me je izbljedjelo vrijeme
Ako išta od ovog ti se ponekad desi Kriviš li mene ili predbacuješ sebi A pravi se krivac iz prikrajka kesi Jer sudba je krvnik i meni i tebi
Noćas mi tišina prija I samo to od života sad hoću… Noćas mi treba tvoja ruka I tvoji osmjesi.. Ali, tišina će te zamijeniti.. Eh.. da znam gdje si sad Samo da znam koga gledaš Ili kao ja u tišini uživaš Zar bol postojati može? To samo plod mašte lude To umišljene glave izmisliše Varka to je za pjesnike Laž za umjetnike Pa zar osjećati možeš? Zar postoji sreća? to što uvela ruža uspomene budi Osjećajem nazivaš? Što poziv očekuješ Čežnjom nazivaš? Voljeno lice gledati I sretnim se osjećati?? Pa pretvarati se možeš Glumiti, lagati Tko će prepoznati.. Smijati se, nadu gajiti Zar će netko to vidjeti? Tišina.. samo to mi treba Da opija me svojim zvukom I stazama svojim vodi.. Samo tišina.. A može i litra vina.. Ma dođi i ti.. Sjedit ćemo u tišini.. Nešto ćemo slaviti.. |
| | | *F-E-N-I-K-S*
| Naslov: Re: Ja i ON Čet Maj 10, 2007 6:02 pm | |
| Nas dvoje
Postoji razlog za sve , Iako su oči sklopljene a, usne teške umorne Postoji razlog zar ne? I vrijeme koje ističe Zajedno sa čestom krivuda, izmiče Ne zna odgovor na pitanje I neće osjetiti kajanje, Dok prolaze magle , prestaju kiše Prošli smo ciljem I mi I postali prozirni ,prolazni I umorni I ljuti I slobodni ali željni I poročni I postali smo smiješni I daleki Oblaci su naši skriveni tamo gdje ih ne možemo pronaći Nastavljamo lutati…
Iako znam da me voliš Molim te, prestani po meni skakati Šape su ti blatne A vode nema ne mogu se oprati Vrisnula je noć kada smo izgubili tragove Postala praznom jezgrom za naše još praznije korake Zamišljeni prijatelju Opet ćemo lajati na mjesečinu Opet ćemo vjetrom posuti vedrinu I samo još jednom zamijeniti slovima toplinu… Postoji razlog za sve, Iako su oči sklopljene postoji razlog zar ne? zbog čega su usne te ske umorne |
| | | *F-E-N-I-K-S*
| Naslov: Re: Ja i ON Sub Nov 22, 2008 2:41 am | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ja i ON | |
| |
| | | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |