Otvoreni Grad grad, zemlja, nebo, ljudi |
|
| Autor | Poruka |
---|
lena
Broj poruka : 39 Godina : 36 Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:37 am | |
| Izmedju jave i sna
Kao mala gnezda na granama puna starih letova kao mrtvo srce od secanja kao prva radost decija.
Ti si moja prosla i buduca svedok koji ne laze ti si moja prva i poslednja cujem nocu tvoje korake.
Vrata samo vetar otvara zebem kao zaseda moja pesma vise ne peva crna joj je haljina:
Ja sam ulica za tvoj povratak izmedju jave i sna ja sam poslednje tvoje skloniste nemas,nemas gde.
Vrata samo vetar otvara zebem kao zaseda moja pesma vise ne peva crna joj je haljina...
Ja sam ulica za tvoj povratak izmedju jave i sna ja sam poslednje tvoje skloniste nemas,nemas gde. |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:40 am | |
| Bolje da sam druge ljubio
U tvojoj kosi sam sakrio zvezde mesec u kuci od dlanova ispod kaputa sve ranjene ptice i dugu iz moga jastuka
Na tvome vratu mi ostale usne u dzepu plava marama brodovi neki daleki u oku poslednja tramvajska stanica
Jeftina noc za sve neverne drugove i ceo svet nek' sagori samo da tebe prebolim
Bolje da sam druge ljubio radosti moja, moja nevero k'o besan pas lajem nocima na tvoje prozore |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:41 am | |
| Hajde da se volimo
Moja curica izgubila san ja ga nasao pa ne dam sanja ona cak o Holivudu i sta se sad zbiva
Glavna zvezda je, potpisuje se nekom tipu iz Rima luduju za njom u Podmoskovlju i sta se sad zbiva
Oduvek htela je da svet se vrti oko nje nocas se probudi, kraljice
Pusti to, hajde da se volimo preboleces svoje sne kad te ruke zagrle i odnesu |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:43 am | |
| Jos samo ovu noc mi daj
Odlazi noc, voze tramvaji poslednju partiju nestajem, nosi me vetar ko zgazenu hartiju
Odlazi noc, plasljive oci sanjivo pitanje sacekaj da rasanim reci sacekaj svitanje
Jednom kad noc probudi te kad ne bude vazno ko' pre priseti se barem na tren jednom kad ne bude me
Hej, jos samo ovu noc mi daj ne trebam vise hej, i bice dovoljno za kraj
Umire noc, poslednju zvezdu skrivaju oblaci ne plasi se jednom kad snove probude koraci
Jednom kad noc probudi te kad ne bude vazno ko' pre priseti se makar na tren jednom kad ne bude me |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:45 am | |
| Kad ljubav izda
Kad ljubav izda sva vrata se zatvore prolece kasni, a oci ne govore jednom se ljubi, a ti razvencavas sve prsten od zelja bacas u oblake
Necu te kleti, vesela budi mi nek' ti od sunca budu svi putevi neka ti ljubav moja nad snovima bdi neka ti od ptica budu prozori
Mirisu aprilske noci na tvoja nedra medena ko li ih sada ljubi, ne bi mu zubi ne bi mu zubi Svetlana |
| | | lena
| | | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:51 am | |
| Nebo je malo za sve
Tiho k'o let kroz sive magle k'o ukleti brod usred oluje svakom od nas dolazi sudnja noc
Umorna zver na tvome tragu veran k'o ker na tvome pragu vodi te svud tvoje sudbine glas
Nebo je malo, malo je za sve dole se mora, mora se zar ne
Kroz ponore sna zvezde te vode vetrovi zla kroz tamu gone okovima cvrsto drze svoj plen
Umorna zver na tvome tragu veran k'o ker na tvome pragu vodi te svud tvoje sudbine glas
Nebo je malo, malo je za sve Dole se mora, mora se zar ne
Nebo je malo za sve i dole se mora zar ne Nebo je, nebo je malo za sve i dole se, dole se mora zar ne |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:53 am | |
| Seobe
Ptice lete na jug i vracaju se ljudi ognjista gase zauvek odlaze
Zemljina nedra su velika ko Bog sa mlekom za sve
Najveci jad je ostaviti dom od nemila do nedraga pred sudbinom zlom
Ne ostaju tragovi pesme grobovi ne pevaju |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 1:57 am | |
| Kad prodje sve
Prolece se okrece da me pozove, dve suze kazu da su tebe videle. ljubio sma otrovne slatke pijane sve one nikad nisu pomogle.
U moru kapi bila je jedna za moja usta koju je neko popio. devojke nove prolaze gradom te divlje ruze nisu za moj san.
Kad prodje sve, kad mi zelje pobegnu, kad odu svi samo ti ces biti tu. |
| | | lena
| Naslov: Re: Kerber Ned Feb 21, 2010 2:00 am | |
| Ratne igre
Kad srusimo mostove I kada pustimo maceve Pozelim da su nase igre Ratne igre, bar malo neznije.
Nije vazno ko pocinje Uvek na kraju cutimo Kad mnogo treba reci A nema reci, reci za istinu.
Nek sada ratne igre prestanu Jer vise niceg nema u tebi, u meni U mome srcu kise padaju U dusi veju crni snegovi.
Ti uvek odvise ponosna Ja tvrdoglav kao noc I ko ce koga prvi zvati Ko kome dati ruke za dodire.
I opet lose se osecam Kruzim kao zao vuk Jer mnogo toga treba reci A nema reci, reci za istinu.
Nek sada ratne igre prestanu Jer vise niceg nema u tebi, u meni U mome srcu kise padaju U dusi veju crni snegovi. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kerber | |
| |
| | | |
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|