Otvoreni Grad grad, zemlja, nebo, ljudi |
|
| Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade | |
| Autor | Poruka |
---|
Ester
Broj poruka : 20 Datum upisa : 31.10.2011
| Naslov: Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade Sre Nov 02, 2011 7:38 pm | |
| (Sorry, ne dozvoljava da postavim sliku)
Moj mali svet u kome još uvek dunje na prozoru mirišu detinjstvom, rode spavaju na odzaku a laste pod strehom prave gnezdo. |
| | | Justitia
Broj poruka : 871 Datum upisa : 27.03.2011
| Naslov: Re: Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade Sub Nov 05, 2011 6:31 pm | |
| |
| | | Ester
Broj poruka : 20 Datum upisa : 31.10.2011
| Naslov: Re: Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade Sub Nov 05, 2011 7:30 pm | |
| Зашто си дошао, а ја те нисам звала. Ја никада не зовем љубав, она ми дође сама. Незвани гост донесе понекад више радости. Зашто си дошао, а ја те нисам звала. И кад те не зовем, на тебе ипак чекам. Уђи, мени су увек снови драги гости. Жена је увек неког жељна и сама. И жена увек сања. Уђи; рећи ће: сањари. Уђи; рећи ће: луде. А има их који ће рећи да смо старинска деца што намернику с пута износе хлеб и со. А све је ново у мени – у ове дане снова ја ништа немам сем жеље да живот буде долином топлине људске пут њихов респлетени којим долазиш и ти, незвани гост. |
| | | Psiha
Broj poruka : 194 Datum upisa : 30.08.2011
| Naslov: Re: Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade Sub Nov 05, 2011 10:10 pm | |
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kućica od snova, čipke, cveća i marmelade | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|