Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sre Apr 28, 2010 11:07 pm
.
Poslednji izmenio Mnogostruka Igramul dana Sre Feb 13, 2013 12:48 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mnogostruka Igramul
Broj poruka : 321 Datum upisa : 21.04.2010
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Pon Maj 24, 2010 11:50 pm
.
Poslednji izmenio Mnogostruka Igramul dana Sre Feb 13, 2013 12:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Čet Avg 19, 2010 8:56 pm
.
Poslednji izmenio Mnogostruka Igramul dana Sre Feb 13, 2013 12:50 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Čet Sep 16, 2010 9:30 pm
.
Poslednji izmenio Mnogostruka Igramul dana Sre Feb 13, 2013 12:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Angerona
Broj poruka : 149 Godina : 53 Datum upisa : 07.01.2009
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sre Jun 08, 2011 9:05 am
Beskrajem te tražim, nalazim. Od vetra opadaju latice sa mojih krila. Jednom ću stati, predahnuti, gde će tada biti uperen tvoj zeleni pogled?
Sandra
Broj poruka : 8 Datum upisa : 21.06.2011
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Uto Jun 21, 2011 6:22 am
Jedva cekam da mi opet dodjes
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sre Jun 27, 2012 8:41 pm
.
Poslednji izmenio Mnogostruka Igramul dana Sre Feb 13, 2013 12:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta
senica
Broj poruka : 9 Datum upisa : 17.08.2012
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sub Sep 01, 2012 5:31 pm
Večeras cu te čekati na mostu.. Na granici izmedju vode i neba, na hladnoj, gvoždjem okovanoj ogradi, naneću rukom zvezdani prah, da me po njemu sanjiv prepoznaš. Ne, nisam zaboravila. Sećanje na trenutke van vremena u meni živo je. Uz malo gorčine i usahlih suza, na dlanovima još je san, pokret, dodir večnog. Svetlost u srcu, misao na dan iza dana, čežnja..I želja da se nadjemo na istoj strani ulice. Na onoj koju smo zagledani u sopstvene dubine, kroz prozor nesanice, u jesen, sa tugom gledali..
child_in_the_night
Broj poruka : 59 Godina : 33 Datum upisa : 29.01.2009
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Pet Sep 14, 2012 1:44 pm
child_in_the_night
Broj poruka : 59 Godina : 33 Datum upisa : 29.01.2009
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sre Nov 07, 2012 10:39 am
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Pon Sep 01, 2014 12:24 am
šteta što se nismo sreli u pravo vreme. to bi bilo ono vreme kada si ti najviše voleo da čitaš ruske klasike, a ja se zaluđivala muzikom marka tajčevića. i to bi bio onaj period kada bi voleo da pišeš, a ja da fotografišem. ono vreme kada bi ti pio celu tabletu sa rumom, a ja bez ruma. sasvim smo se promašili, pomešali smo gogolja i tablete. nedostaješ mi u prošlosti, kakav bi bio. falim sama sebi, kakva je trebalo da budem. gde smo se mimoišli, volela bih da znam.
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sub Feb 14, 2015 3:24 am
Dakle, trebalo bi se svesti na proste fakte. Svedimo se.
Kad malo bolje razmisliš, čovek i nije ništa više do par prostih fakata. Pol, religija, nacija, rasa... Dodaj tu malo geografije i vremenom prerađenog indoevropskog jezika... Ništa bitno, u suštini. Iz perspektive večnosti.
Iz perspektive večnosti, preboleću te. Samo sam zbir fakata, ništa više. Znam da sam već sada rasfronclala svoje najbolje parče sopstva, no ne žalim - kakva je to lekcija bila!
Laku noć ti želim.
Spavaj bez snova i sećanja, bez savesti i osećaja dužnosti. Sanjaj to što jesi. U jednom momentu, biće to kazna.
Mnogostruka Igramul
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Sub Dec 05, 2015 3:01 pm
Tu me gricni, ovde lizni, tamo poljubi, svakako ošamari, zdušno ponizi, mangupski izneveri, pa opet gricni, srećo moja, samo da nije idilično, da ne posumnjam u tvoje (ili svoje?) postojanje, samo da nije savršeno, jer svaki kraj počinje savršenstvom.
lubinovich Admin
Broj poruka : 283 Datum upisa : 28.03.2007
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Ned Dec 27, 2015 12:05 am
Evo, zacutale su slutnje. Cuti i zlatna ptica ljubavi. Ne vidim vise besmrtnost. Divno je pevala slepom. Disem i drzim ovaj zivot u zubima, ogrnut u kozu, kosti i nerve. Sutra cu ubiti bivola i pojesti njegovu iznutricu. Sad mi pulsira srce a zatim, hocu da mogu proziveti trenutak tisine posle. Neko je rekao da sam izgubljen od svog copara i uzalud zavijam u bled mesec ne bi li me cuo iko od njih.
Muzika i Niceove reci.
I onaj spori pauk što mili pod mesečinom, i sama ta mesečina, i ja i ti pod kapijom, zajedno šapućući, šapućući o večnim stvarima, – zar nismo svi mi već jednom morali postojati? – i zar se ne moramo vratiti i kretati se onom drugom ulicom, izvan, ispred nas, onom drugom stravičnom ulicom – zar se ne moramo večno vraćati?
Justitia
Broj poruka : 871 Datum upisa : 27.03.2011
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati... Pon Nov 22, 2021 11:21 am
Sanjala sam te noćas. I prva misao nakon buđenja je bila upravo to: Sanjala sam te! Konačno! Toliko dugo sam to želela bez uspeha da je ta želja već odavno potisnuta. Bila sam toliko neobično srećna šta sam te videla, makar i snu, da je sve drugo bilo nebitno. I to mi je i najveći utisak sna, taj momenat neobične radosti zbog viđenja, zbog kontakta. Naravno, suludo je, san nije stvarnost, i čak nisam ni videla jasno tvoj lik. Čak je i kontakt u snu bio više indirektan, više moja želja da ti se približim nego što se to i desilo. Jer, bila je neka scena, mi smo u nekom prostoru, nalik na kafić gde se može sedeti i razgovarati, i došli smo da pričamo, da radimo na nekim temama, kao neka polu-individualna sesija, jer nas je dvoje bilo na jednog mentora/učitelja. Ti si sa svoja dva učenika seo pored, a ja sam sela sa svojim mentorom i još nekim, veoma blizu stolu za kojim ste vi sedeli. I prošla mi je misao da mi je jako drago što si tu, ali žao što ne radiš ti sa mnom i što ne čujem šta govoriš. Posmatrala sam te krišom, položaj u kojem si sedeo bio je jako neobičan, nekako sa strane, iskrivljeno, kao na onim umetničkim slikama gde se prikazuje telo u nekim zavodljivim položajima, ali obično na krevetu. Ne bi ni bilo moguće u tom položaju sedeti na stolici, ali san je u pitanju, pa logika nema veći značaj. Nakon što se sesija završila, nekako sam htela kontakt sa tobom, pa sam te pitala gde su wc-i, da mi pokažeš put do tamo, jer taj prostor je tebi bio poznat, možda čak i tvoj. Odveo si me, ljubazno, pokazao put, ali se ne sećam da si mi išta rekao. Bio je to ogroman prostor, kao neki tržni centar sa puno hodnika i stepenica, sve lepo i luksuzno. Naredne scene su samo bile sa utiskom o tebi, tebe više nije bilo. Da, potpuno beznačajan san, ali, ta neobična radost zbog viđenja mi i sada stoji kao snažan utisak. Zar je moguće da to toliko želim? Glupo je, skroz, znam.
Sponsored content
Naslov: Re: Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati...
Poruke vasoj ljubavi koja ih nikad nece procitati...